donderdag 1 november 2012

Condoleance kaartje

Hallo allemaal!

De meeste kaartjes die ik maak zijn toch voor verjaardagen, maar soms zijn er de verdrietige momenten van het leven... 
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de buurvrouw van mijn moeder die kortgeleden haar moeder is verloren. Het cardstock en inkt is allemaal van Stampin' Up! maar voor de stempelafdruk heb ik weer stempels uit mijn pre Stampin' Up! periode gebruikt. Deze week ga ik weer een bestelling plaatsen en dan ga ik ook zeker de stempelset Flowering Flourishes (c:126367, w: 126365) bestellen. 

Deze set is perfect voor dit soort kaarten maar ook leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld trouwkaarten.

Gebruikte materialen:
Cardstock: Very vanilla (106549), Sahara Sand (121695), Raspberry Ripple (127545)
Inkt: Cherry Cobbler (126966) Basic Black (126980)
Lint: eigen collectie
Stempels: eigen collectie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs