woensdag 21 november 2012

Bedankkaartje

Hallo allemaal!Na de geboorte van mijn dochter kreeg ik van een vriend van vroeger een vestje toegestuurd die zijn schoonmoeder had gebreid. Dat vond ik zo lief dat ik besloot maar een bedankkaartje te maken.

Voor dit kaartje heb ik me eindelijk gewaagd aan de drie lagen techniek. Het was een proef maar ik vond toch dat ie aardig goed gelukt was. Het ging eigenlijk heel makkelijk dus ik denk dat ik in de toekomst nog vaker van dit soort kaartjes zal maken maar dan misschien met wat lichtere kleuren en met meerdere kleuren op een kaart

Inkt: Cherry Cobbler (126966)
Stempels: Eigen collectie
Cardstock: Whisper White (106550), Cherry Cobbler (121681)
Tools: Scallop Oval Punch (119856)
Embellishments: Stampin' Dimensiomals (104330)

2 opmerkingen:

 1. Mooi bedank kaartje!
  ...en bedankt voor je leuke reactie op mijn blog!
  Zo leuk...in het fries! Ik spreek het wel, maar schrijven is moeilijker...
  Leuk dat je demonstratrice bent van Stampin'Up!
  Ben benieuwd naar je creaties,Veel succes hiermee!

  Vriendelijke groeten,
  Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Welmoed,
   jij ook bedankt voor je leuke reactie. Schrijven is voor mij ook moeilijk hoor.. toch probeer ik het zo nu en dan.. dat krijg je als je een Fries om utens bent :-), dan wil je alleen nog maar geaf Frysk praten haha.

   Ken je Stampin' Up! goed?

   Verwijderen

 
site design by designer blogs