maandag 22 oktober 2012

Terug van vakantie


Hallo allemaal,
 
Daar ben ik dan eindelijk weer eens. Weer terug van vakantie. Het weekend voordat we ons officieel aan konden melden als Stampin' Up! Demonstratrice gingen we op vakantie in de nieuwe samenstelling van ons gezin. Sinds 29 juli hebben we naast een zoon van 3 nu ook een dochter. Wat een heerlijke rijkdom! Rondom de geboorte van onze dochter heb ik een aantal leuke dingetjes gemaakt zoals een geboortekaartje en geschenkjes voor haar babyfeestje. Deze zal ik binnenkort even showen hier op mijn blog.
 
Terug naar de vakantie. We zijn twee weken naar overweldigend en prachtig Zwitserland, Interlaken geweest. Wat een natuur! En wat voel je je dan als mens intens klein! Gelukkig had ik een goede internetverbinding in het appartement dus ik kon mij toch gewoon aanmelden als demonstratrice van Stampin' Up! Maar zoals jullie begrijpen kon ik niet wachten om naar huis te gaan en het starterspakket (die superlief door de buren ontvangen was) te openen. Ik heb het openen van het pakket gefilmd, het filmpje zal ik zo snel mogelijk hier op mijn blog zetten zodat jullie een idee kunnen krijgen van de Stampin' Up! producten.


 

1 opmerking:

  1. Fijn dat je zo'n lekker vakantie hebt gehad. Welkom terug! Ik ben heel benieuwd naar je creaties. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs