maandag 8 oktober 2012

Het is zover!

Lieve lezers,

Het is zover! Vanaf vandaag mocht ik me (net als alle andere geïnteresseerden) inschrijven bij Stampin' Up! als onafhankelijke demonstratrice. Wat heb ik er naar uitgekeken om me aan te sluiten bij dit geweldige bedrijf! En wat kijk ik uit naar alle leuke contacten die ik hoop te krijgen door Stampin' Up!
Vanaf vandaag kunnen dus de geweldige Stampin' Up! producten ook bij mij besteld worden.

Stuur me gerust een e-mail met vragen over Stampin' Up!, voor het afspreken van een stempelparty of voor het bestellen van Stampin' Up! producten. Je kunt me mailen op papierdesign.nl@gmail.com


Gratis bezorging in Almere

Voor iedereen die net als ik in Almere woont heb ik een speciale korting. De producten die u bij mij bestelt zal ik namelijk gratis bij u thuis bezorgen. Dit scheelt weer een paar euro aan verzendkosten.


  


1 opmerking:

  1. Nogmaals veel succes en plezier! Je eerste volger is in elk geval een feit :) Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs