zaterdag 27 oktober 2012

Geboortekaartje en Naamslinger

Hallo allemaal,

Zoals ik een paar dagen terug al eens schreef heb ik rondom de geboorte van mijn dochter eind juli een aantal dingetjes gemaakt. 
Haar geboortekaartje heb ik zelf gemaakt maar ook had ik een eigen gemaakte slinger in huis hangen met haar naam er op.
Omdat Stampin' Up! tijdens het maken van deze projecten nog niet beschikbaar was in Nederland kon ik ze helaas niet maken met deze geweldige producten, maar mocht je zo'n zelfde project willen maken dan kun je uiteraard veel van de Stampin' Up! producten gebruiken bijvoorbeeld voor de slinger de Perfect Pennant Bigz L 123126 (blz 193) of de Scallop Circle Bigz 113468 (blz 193) en de Typeset Alphabet Bigz 127553 (blz 192)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs