woensdag 31 oktober 2012

Cadeaudoosjes

Hallo allemaal!


Afgelopen vrijdag was het offerfeest. Op deze feestdag gaan we altijd naar mijn schoonouders waar ook de rest van de familie komt. Erg gezellig en lekker eten met z'n allen (als vegetariër krijg ik altijd een speciale behandeling op deze dag haha)

Uiteraard kan ik het dan niet laten om voor de kinderen van de familie een kleinigheidje te maken. Deze keer kon ik het mooi combineren met de chocolade die we voor de kinderen mee hadden genomen van vakantie.  ik moest dus zelf een doosje ontwerpen waar de chocolaatjes perfect in pasten maar na wat meten en proefdoosjes gemaakt te hebben had ik dan toch de goede afmetingen gevonden.


Voor de meisjes uiteraard de roze, de blauwe voor het jongetje (mijn zoontje haha) en voor de grote meiden de petrolkleurige.

Voor het cardstock heb ik deze keer geen Stampin' Up! gebruikt. ik probeer door mijn huidige collectie 30x30 cardstock heen te komen omdat ik deze graag wil vervangen door Stampin' Up! cardstock. Het cardstock van SU is zoveel steviger dan het cardstock wat ik tot nu toe gebruikte. 

De tekst Eid Mubarak (letterlijk vertaald gezegend feest) had ik in Word gemaakt, uitgeprint en met de scallop oval pons (119856) uitgeponst vervolgens nog een keer uitgeponst in de kleur van het doosje, deze doormidden geknipt en gebruikt om een laagje achter de tekst te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs