donderdag 13 september 2012

Eerste bericht

Mijn eerste bericht op mijn eigen blog. Wie had dat gedacht?
Door de jaren heen ben ik steeds enthousiaster geworden over mijn hobby en heb ik veel mensen blij kunnen maken met de kaarten die ik gemaakt heb. Met name Stampin' Up! heeft mijn aandacht getrokken. Nu Stampin' Up! naar Nederland komt wil ik erg graag demonstratrice  worden om mijn enthousiasme voor de producten van Stampin' Up! over te kunnen dragen op anderen. 

Ik zal proberen om mijn creatieve uitspattingen hier te laten zien. 

Mocht u enthousiast geworden zijn door mijn creaties, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een workshop. U kunt hier een hostess voor zijn zodat u kunt genieten van een aantal interessante voordelen. Lees er hier meer over.

1 opmerking:

  1. Hoi Pytsje Sjoukje, wat een ontzettend mooie site heb je gemaakt en prachtige creaties staan er al op! Ik wens je heel veel succes met je SU avontuur. Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs